HTML

A jószándékkal kikövezett út

Mivel van, akinek semmi sem jó...

Friss topikok

  • Adriette: Szoknya? :) (2010.02.05. 20:11) Gyors jótanácsok terheseknek
  • Adriette: Én alig voltam 3 kg, (a párom úgyszintén) anyám nem mert megfürdetni, mert félt, hogy összetör... ... (2010.02.05. 20:11) Ígéret
  • Adriette: A kenguru és a kendő keveréke: http://neobaby.hu/index.php?&lap=xarukmut&xxazon=1601 Jópofa ez is.... (2010.02.05. 08:59) Die Woche
  • Adriette: Az operaénekes barátnőm szerint ilyenkor Mozart kell neki, és ettől még statisztikailag is intelli... (2010.02.05. 08:54) Hehh
  • pokolmegjoszandek: Hát én is. :( Nem tudom, miért jó a természetnek, hogy halálra rémíti az embert... Utoljára 2008 k... (2010.02.03. 15:45) Almok

Linkblog

2011.08.05. 13:05 pokolmegjoszandek

Amúgy meg nem rinya, csak tény

Tudom, hogy mindenki "különlegesnek" látja a saját gyerekét, de nap mint nap meggyőződöm róla, hogy vannak a többiek és van P.

  • Csak a tegnap. Egy gyerek a hintában elaludt. Magától. Ülve. A hintában. Az anyja áttette a babakocsiba és folytatta az alvást. Nem riadt fel majd maradt ébren még vagy 5-6 órát, simán továbbaludt. Miután mondom még egyszer a hintában elaludt.
  • Egy másik P. korabeli vagy 5 percen át teljes nyugalomban ült a babakocsiban, nézve maga elé, míg az anyja üveges bébiételeket válogatott neki. Nem sikítozott, ficergett, tekergett, sírt, ült. Kussban.
  • A harmadik a vállfákkal játszott a boltban, majd mikor az apja ezt észrevette és hátrébb húzta, egy szó nélkül hátradőlt és ja, ha nem érem el, nem is izgi tekintettel elkezdte piszkálgatni a ruháját. Nem hisztizett, hogy cseszd ki, toljál vissza, nem sikoltozott, ficergett, tekergett, sírt, játszogatott. Kussban.
  • A negyedik, a sikoltozó P. mellett teljes lelki nyugalommal aludt tovább. Egyszerűen nem ébredt fel. Nem riadt fel majd maradt ébren még vagy 5-6 órát, simán továbbaludt.
  • Az ötödik nyugodtan ült a babakocsiban, míg az anyja telefonált. Nem kapkodott ezerrel a mobil után, nem sikoltozott, ficergett, tekergett, sírt, ült. Kussban.

És ez csak ami most kapásból eszembe jut. Ja nem, még egy. A csúcs. Mikor a Herbert parkban voltunk, kijött egy anyuka, leterített egy pokrócot, rátette a kislányát (olyan 10-11 hónapos forma volt), ő pedig lefeküdt mellé és elkezdett rejtvényt fejteni! No nézzük, nálunk mi csúszott volna félre:

  • alapból nem maradt volna meg a szőnyegen, rég eliszkolt volna a szélrózsa minden irányába
  • nem tudtam volna melléfeküdni, mert azonnal a fejemre mászott volna
  • nem tudtam volna rejtvényt fejteni, mert miután kitépi az újságot a kezemből és szétszaggatja, a tollat saját birtokának tekinti és ki nem engedi a kezéből órákon át

Hát így. Most őszintén, az ír gyerekek ilyen málészájúak vagy csak én reagálom túl ezt a hiperaktivitás dolgot? P. a normális mozgásigényű gyerek és ezek a lassúak, mert akkor csöndben tűrök tovább vagy tényleg kicsit zsizsegősre sikerült ez a fiú?

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pokolijoszandek.blog.hu/api/trackback/id/tr553393774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása