HTML

A jószándékkal kikövezett út

Mivel van, akinek semmi sem jó...

Friss topikok

  • Adriette: Szoknya? :) (2010.02.05. 20:11) Gyors jótanácsok terheseknek
  • Adriette: Én alig voltam 3 kg, (a párom úgyszintén) anyám nem mert megfürdetni, mert félt, hogy összetör... ... (2010.02.05. 20:11) Ígéret
  • Adriette: A kenguru és a kendő keveréke: http://neobaby.hu/index.php?&lap=xarukmut&xxazon=1601 Jópofa ez is.... (2010.02.05. 08:59) Die Woche
  • Adriette: Az operaénekes barátnőm szerint ilyenkor Mozart kell neki, és ettől még statisztikailag is intelli... (2010.02.05. 08:54) Hehh
  • pokolmegjoszandek: Hát én is. :( Nem tudom, miért jó a természetnek, hogy halálra rémíti az embert... Utoljára 2008 k... (2010.02.03. 15:45) Almok

Linkblog

2011.02.14. 15:26 pokolmegjoszandek

Tátá O'Hara, nőjön be az orrod lika azaz a Hétvége

Mint a régi olvasók már sejthetik, ismét remekbe szabott péntek éjjelünk volt: P.-t lebirkóztuk 10-re, éjfélkor ébredt egy röpke fél órás seggcipelésre, mi úgy 1 körül el is aludtunk, majd 4kor arra ébredtünk, hogy valami ordenáré hangosan zajlik felettünk egy Ace of Base szám. Úgy 3/4 órán keresztül kussoltunk, pislogtunk, nyeltük a dühünket, majd 3/4 5 körül felpattantam, hogy én ezeket Most és Azonnal megölöm. Pizsamában zúdultunk fel hát ismét a hatodikra, kopogtunk, majd miután senki sem nyitott ajtót, berobogtunk a lakásba és 1-2-3-ra benyitottunk a nappaliba, ahol 10-12 borospoharat tartó p*ccsel találtuk szembe magunkat. Sajna miután elöntötte az agyamat a köd, gőzöm sincs, pontosan hogyan zajlott a mi kis jelenetünk, az biztos, hogy én kétszer kimondtam a fuck szót (egyszer fucking-ként, mert jelzőként szerepelt a mondatban), majd becsapva magam mögött az ajtót dúlt vadként kiviharzottam. AV is fuck-olt, az biztos, majd ő is követett, így magunk mögött hagytuk a k*csöghordát, akik köpni-nyelni nem tudtak a mi kis jelenésünk miatt. Igazság szerint nem tudom szavakba önteni, mennyire gyűlölöm ezeket a kis f*szkampókat, akik annyira silány, fos személyiségek, hogy egyszerűen nem bírják önmagukat sem elviselni egyetlen hétvégi napon sem, ezért minden kib*szott hétvégén bulizniuk kell, le kell részegedniük péntek és szombat esténként. De érted, csináljon amit akar, lefosom magasról, de ne fölöttünk. Tanyasi idióták a sztyeppéről, fogadjunk, ahonnan jöttek, közel s távol nem volt egyetlen szomszéd sem, hát hogy is tanulhatták volna meg az elemi együttélés szabályait a körülöttük kóborló farkasoktól meg legelő vadlovaktól vagy mi az istenek vannak erre szabadon? Na mindegy, ha minden igaz, 16-án kiköltöznek, hát nagyon remélem, különben mi megyünk.

Miután lefeküdtünk, mondanom sem kell gondolom, hogy 10 perc eltelt és P. felébredt, majd 6-7 körül úgy döntött, eleget aludt, kezdődjön egy csodálatos szombat. Az éberségünk vetekedett egy zombiéval, tekintve, hogy nagyjából 3-4 órát aludhattunk két részletben köszönhetően a f*szpörgettyűknek... Hogy hogy éltük túl a szombatot, már nem emlékszem, azt tudom, hogy délelőtt sétáltunk egy nagyot a szép napsütésben, utána pedig jártunk a Lidl-ben.

Vasárnap hajnalban AV újra bulira ébredt (én nem, mert fejbe kólintottak, úgy aludtam), aztán pedig voltunk kétszer sétálni és este elmentünk az IKEA-ba is, mert vettünk egy kecses kihúzható ágyat a nappaliba, hogy aki jön vendégként, ne a(z egyébként csinos és kényelmes, vastag) gumimatracon aludjon már.

És hogy mi a címben szereplő Tátá?

Hétfőn reggel arra ébredtünk, hogy P. kitalálta, hogyan adhat hangot legnagyobb megelégedettségének: elkezdett tátátá-zni. (Ha mérges, mámmmmámmmázik.)

Ja és just for the note: hétfő óta végre ülni is szeret, azaz míg eddig csak véletlenül tottyant ülésbe állásból, majd hajtott is tovább, azt veszem észre, ezen a héten ráérzett az ülés pozitívumaira is és már szándékosan törekszik sokáig ülni és úgy játszani. Kis Ülő Bikám.

Hát ez történt a hétvégén.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pokolijoszandek.blog.hu/api/trackback/id/tr453393623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása