HTML

A jószándékkal kikövezett út

Mivel van, akinek semmi sem jó...

Friss topikok

  • Adriette: Szoknya? :) (2010.02.05. 20:11) Gyors jótanácsok terheseknek
  • Adriette: Én alig voltam 3 kg, (a párom úgyszintén) anyám nem mert megfürdetni, mert félt, hogy összetör... ... (2010.02.05. 20:11) Ígéret
  • Adriette: A kenguru és a kendő keveréke: http://neobaby.hu/index.php?&lap=xarukmut&xxazon=1601 Jópofa ez is.... (2010.02.05. 08:59) Die Woche
  • Adriette: Az operaénekes barátnőm szerint ilyenkor Mozart kell neki, és ettől még statisztikailag is intelli... (2010.02.05. 08:54) Hehh
  • pokolmegjoszandek: Hát én is. :( Nem tudom, miért jó a természetnek, hogy halálra rémíti az embert... Utoljára 2008 k... (2010.02.03. 15:45) Almok

Linkblog

2009.02.12. 17:08 pokolmegjoszandek

A gép forog, az alkotó pihen

Lent említett sütemény jelentem készen van. Íme meglehetősen csúnyácska ennenmaga:

A süti széle amúgy nem véletlenül ilyen cikkcakkos, a felülethiányok konkrétan a kóstolgatásaim eredményei... (A TV-ben egyébként korántsem így nézett ki a drága, mert én nagyobb tortaformában csináltam, mint kellett volna, de szerintem - a szélek ízmintái alapján - jó lett.

A malter a kék tálkában a jobb oldalon double cream egy kis fahéjjal és cukorral összekeverve. A kanalat azért hagytam benne, mert kíváncsi vagyok, megköt-e annyira a massza, hogy ne tudjam kihúzni segítség nélkül... A jelenlegi állapotot kb 2 perc alatt érte el: folyékonynak indult, mint a sima, otthoni tejszín... Az utasításnak megfelelően beleszórtam a fahéjat meg a cukrot, kavartam rajta kettőt-hármat és a következő pillanatban egyszerűen ilyen lett. Szerintem szólok a NASA-nak, még hasznát vehetik, ez olyan titokzatos anyag.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pokolijoszandek.blog.hu/api/trackback/id/tr313392910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása