Lent említett sütemény jelentem készen van. Íme meglehetősen csúnyácska ennenmaga:
A süti széle amúgy nem véletlenül ilyen cikkcakkos, a felülethiányok konkrétan a kóstolgatásaim eredményei... (A TV-ben egyébként korántsem így nézett ki a drága, mert én nagyobb tortaformában csináltam, mint kellett volna, de szerintem - a szélek ízmintái alapján - jó lett.
A malter a kék tálkában a jobb oldalon double cream egy kis fahéjjal és cukorral összekeverve. A kanalat azért hagytam benne, mert kíváncsi vagyok, megköt-e annyira a massza, hogy ne tudjam kihúzni segítség nélkül... A jelenlegi állapotot kb 2 perc alatt érte el: folyékonynak indult, mint a sima, otthoni tejszín... Az utasításnak megfelelően beleszórtam a fahéjat meg a cukrot, kavartam rajta kettőt-hármat és a következő pillanatban egyszerűen ilyen lett. Szerintem szólok a NASA-nak, még hasznát vehetik, ez olyan titokzatos anyag.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.